Projecten

Er zijn van die pareltjes, projecten die je altijd al hebt willen doen. Met fotograaf Ed van Rijswijk doe ik die gewoon. Daarna kijken we of er een afnemer voor is. De afgelopen jaren hebben we diverse projecten gedaan.

“transgender

Op 13 juni 2020 publiceerde Trouw het verhaal van Amy, een transvrouw die we in 2015 (toen ze 15 jaar was) ook al portretteerden. Het was het coververhaal van zaterdagbijlage Tijd.

“Campervolk”/

In het voorjaar van 2020 zochten we mensen op die 24/7 leven in hun camper. Het AD publiceerde deze productie in het magazine van zaterdag 31 mei 2020.

Woonvormen

Voor Radar+ portretteerden in het voorjaar van 2018 vijf mensen die anders wonen dan de gemiddelde Nederlander. Zo bezochten we ondermeer een leefgemeenschap, een corpsstudentenhuis en een kunstenaarsvrijplaats.

transgenderjongeren in Trouw

Op 10 oktober 2015 publiceerde Trouw drie portretten van transgenderjongeren. Het was het coververhaal van zaterdagbijlage Tijd en werd angekeild op de voorpagina van Trouw.

topsportartsen in Arts en Auto, aflevering Henk van der Hoeven

In de lente van 2015 bezochten we vijf medische professionals die met topsporters werken. In Arts en Auto werd dit vijfluik gepubliceerd in de tweede helft van 2015.

artikel Mijn mobiel en ik voor J/M

En in september 2014 publiceerde J/M voor ouders de portretten van pubers en hun mobielgebruik.

Homopubers in Volkskrantmagazine

In 2012 publiceerde Volkskrant magazine vijf portretten van jongeren die op jonge leeftijd al uit de kast waren gekomen. Een paar dagen ervoor werd de productie aangekondigd in de reguliere Volkskrant.